perjantai 14. maaliskuuta 2014

Liikuntapäivä

Sotungin koulun liikuntapäivää vietettiin keskiviikkona 12.3 aurinkoisessa säässä.
Lajivalikoimasta ei tänä vuonna löytynyt montaa perinteistä talviliikuntalajia, koska lumi- ja jäätilanne on tällä hetkellä erittäin heikko.
Lajivalikoimassamme oli tänä vuonna laskettelu ja lautailu, tanssi, kiipeily, sulkapallo, salibandy ja keilaus. Hiihdon ja luistelun korvasi tänä vuonna kävelylenkki opettajien johdolla Sotungin koululta Kuusijärvelle ja takaisin.

Laskettelurinteet olivat vielä kunnossa, joten Talman lasketteluretki toteutui ja meitä lähti 30 innokasta laskettelijaa ja lautailijaa kohti Talman rinteitä.








Tanssi oli tänä vuonna uusi laji liikuntapäivässämme. Hevoshaan koululla tanssin opettamisesta vastasi itsekin tanssia harrastava Aino.





Kiipeilyä pääsi tänä vuonna kokeilemaan Tapanilassa sijaitsevassa Helsingin kiipeilykeskuksessa. Kiipeily on saavuttanut suuren suosion liikuntapäivän lajina ja tänäkin vuonna 60 kiipeilijää lähti tutustumaan lajiin.






Kiipeily vaatii paljon käsi- ja jalkavoimia. Kuvassa yksi kiipeilijöistämme esittelee kiipeilyn jäljiltä täriseviä käsiään.




Campo Sportcenterissä pelattiin salibandya ja sulkapalloa. Nämä lajit ovat myös joka vuosi keränneet monta kymmentä innokasta liikkujaa tiloihinsa.


Salibandyn huumaa Campo Sportcenterissä

Sulkapalloa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti