perjantai 14. maaliskuuta 2014

Koulujen väliset uintikilpailut

Torstaina 13.3 uitiin Espoonlahden uimahallissa koulujen väliset uintikilpailut.
Osallistujia oli Helsingistä, Vantaalta ja Espoosta.

Sotungin koulusta oli tänä vuonna jopa 10 uimaria mukana kilpailemassa mestaruuksista. Mukana olivat Milla Koskela, Pinja Peippo, Juuli Miettinen, Emma Ingberg, Anni Sahla, Katja Malmi, Juho Seppälä, Allar Lihtsa, Saku Laakkonen ja Daniel Kotov.

Uintimatkana oli 50 metrin vapaauinti. Parhaiten poikien sarjassa pärjäsi henkilökohtaisessa kilpailussa Juho Seppälä sijoittuen neljännelle sijalle. Tyttöjen Sotungin koulun parhaasta sijoituksesta henkilökohtaisessa kilpailussa vastasi Milla Koskela.

Viestikilpailuja uitiin kaksi. Molemmissa viesteissä Sotungin koululta saatiin mukaan kilpailemaan mestaruudesta kaksi joukkuetta.
Ensimmäinen viesti oli 4 x 50 metrin koulukohtainen vapaauintiviesti. Tässä Sotungin koulun 1. joukkue sijoittui toiseksi joukkueella Juho Seppälä, Saku Laakkonen, Allar Lihtsa ja Milla Koskela.

Toinen viestikilpailu oli 4 x 50 metrin sekauintiviesti, jossa kunnat kilpailivat keskenään. Myös tässä viestissä Sotungin koulu otti hopeaa joukkueella Juho Seppälä, Saku Laakkonen, Allar Lihtsa ja Pinja Peippo.