keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Sotungin Helmi

Tänään meillä olikin aikamoinen show koulullamme. Tulimme vasta illalla kouluun ja pääsimme katsomaan kykykisaa, jossa oppilaat saivat näyttää taitonsa eri osa-alueilla. Kuulimme upeita musiikkiesityksiä ja näimme taidokkaita videoita. Esiintyjinä olivat Enkelit, Eerika, Blu3cut, FreakShow, Esaja, Sami, Vanhat, Jenna von Lucifer sekä Roihu. Kaikki esiintyjät olivat huikeita! Tänä vuonna Sotungin Helmi -kisa oli vähän uudistunut, nimittäin mukana olivat myös tähtivalmentajat, jotka antoivat kilpailijoille vinkkejä parhaaseen mahdolliseen esitykseen. Tuomarit kommentoivat esitykset, mutta yleisö valitsi voittajan äänestyksellä.

Vanhat tulivat kolmanneksi, kun Esaja yhden äänen erolla vei toisen sijan. Voittajaksi selvitytyi Roihu! Onnittelut vielä voittajalle, esityksenne oli kerrassaan loistava. Pääsemme nauttimaan tästä laulun ja rapin yhdistämisestä vielä kerran kevätjuhlassa, jossa myös jaetaan voittajille palkinnot.

Kiitos vielä kaikille esiintyjille, te kaikki olitte rohkeita ja mahtavia! Kiitos myös kaikille, jotka olivat mukana Sotungin Helmen järjestämisessä. Tähän varmasti upposi paljon aikaa ja vaivaakin. Mutta oli se sen arvoista, pääsimme nauttimaan yhdessä huikeista esityksistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti