perjantai 12. syyskuuta 2014

Sotungin tytöt jatkoon jalkapallossa

Tyttöjen Vantaan koulujen välinen jalkapalloturnaus pelattiin perjantaina12.9 aurinkoisessa säässä Hakunilan yleisurheilukentän nurmella. Sotungin koululla oli mukana kaksi joukkuetta. 7.-luokkalaisista muodostui Sotungin seiskat -niminen joukkue ja Sotungin ykkösjoukkue koostui 8.- ja 9.-luokkalaisista pelaajista.

Turnaus alkoi heti Sotungin koulun kahden joukkueen välisellä jännittävällä ottelulla.
Peli oli tasaista vääntöä ja molemmat joukkueet pelasivat tasokasta jalkapalloa. 7.-luokkalaiset haastoivat erinomaisesti vanhemmat pelaajat, vaikka 8.- ja 9.-luokkalaiset veivät pelin kuitenkin lopulta kokemuksella ja paremmalla maalintekotarkkuudella 2-1.
Emilia Tanninen teki ensimmäisen maalin ottelun 10. minuutin kohdalla. Toisen puoliajan alussa Jenniina Siikala tykitti johtolukemiksi 2-0. Noin 10 minuuttia ennen pelin loppua Laura Narinen toi seiskat maalin päähän tilanteeseen 2-1. Tästä alkoi hurja takaa-ajo, joka päättyi kuitenkin tuloksettomana hyvistä yrityksistä ja tilanteista huolimatta. Sotungin kasit ja ysit voittivat siis pelin 2-1.

Lohkon toisessa pelissä kohtasivat Sotungin seiskat ja Havukosken koulu. Peli oli yhtä maalijuhlaa, sillä Sotunki voitti ottelun 11-0. Maalinteon makuun pääsivät Laura Narinen, Jenna Lunden, Stella Suomi ja Pinja Helenius.

Kolmannessa ottelussa Sotungin kasit ja ysit haastoivat Havukosken koulun. Tämä ottelu päättyi Sotungin voittoon 4- 0 lukemilla. Maalintekijöitä olivat Nina Österlund, Juvi Martikainen ja Emilia Tanninen.

Tästä lohkosta jatkoon jatkaa Sotunki 1 eli Sotungin 8.-ja 9.-luokkalaiset.