keskiviikko 27. maaliskuuta 2013
Kotitalousluokan pääsiäistunnelmia
Kotitalouden tunneilla oppilaat valmistivat erilaisia ruokia broilerista pääsiäisaterialle.
7.luokkalaiset tekivät maissibroileria riisipedillä ja jälkiruoaksi appelsiini-jogurttihyytelöä.
8.luokkalaiset nauttivat pääruoaksi aurinkoista kanapataa.
9.luokkalaisten pääsiäisaterialla oli kansainvälistä tuulahdusta; pääruoaksi oppilaat valmistivat paellaa ja jälkiruoaksi flan al caramelloa (paahtovanukasta siis).
Oppilaat myös kattoivat ja koristelivat pöytänsä kauniisti pääsiäisen väreillä.
Maukasta oli ja oppilaat olivat tyytyväisiä tekemiinsä ruokiin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti